Rondreizen in Albanië

Het duurt misschien even totdat u het besluit genomen heeft om een rondreis te maken in Albanië; zei het via een kant-en-klare reis die op de website staat, zei het via een op-maat-gemaakte reis die volledig naar uw wens is opgesteld. Albanië is een bijzonder land, waar men niet zo snel op komt, maar oh, wat zal die besluit een leuke vakantie opleveren, ongeacht of u voor de bergen in het noord-Albanië kiest, de prachtige heldere wateren in zuid-Albanië, voor de natuur gaat, de cultuur wilt ervaren, vele avonturen wilt beleven of een mix van dit allemaal. Het land is een perfecte match voor de avontuurlijke, nieuwsgierige, ontdekkende en genietende Nederlanders. (de Vlaamsen zeker niet uitgezonderd!)

Rondreis Albanie specialist

Wij zijn dé specialist voor een rondreis door Albanië. Onze kennis-en expertise gaat over het land, deze garant staat voor een onvergetelijke vakantie in Albanië. We hebben het niet slechts uit de boeken, we praten er niet alleen over. Nee, wij onderscheiden ons in het kennen van elk stukje Albanië waar u voet zult zetten. We houden van het land en  kennen de mensen die daar wonen. De vele locals, die mocht u een keer ‘s nachts de weg kwijt zijn, u niet alleen de weg vertellen, maar u ook aanbieden om bij hun thuis te overnachten (waar gebeurd verhaal). En natuurlijk de lokale gidsen die u met alle plezier rondleiden in hun stad of dorp. Wij weten de passende accommodaties. En dan bedoelen we niet alleen de accommodaties die online staan; we weten ook degenen die niet online zijn en toch een fantastisch verblijf voor velen zullen zijn. Wij weten niet alleen wat de beste restaurants zijn, waar u de pure, traditionele Albanese keuken proeft. We kennen ook de chef-koks persoonlijk en weten waar ze zich in onderscheiden. Mocht u een keer een Michelin-waardig restaurant zoeken voor een extraordinaire culinaire ervaring in Albanië, wij weten de plekken! Wij weten ook de beste agrofarms te selecteren, waar alles biologisch en vers is. Proef een keer een tomaat en u zult zien dat het zo veel beter smaakt in Albanië!

Albanië rondreis ervaringen

De ervaringen van onze klanten van hun Albanië rondreis is louter positief. En dat begint al wanneer ze de uitwerking van hun reis hebben gelezen. Ze schrijven ons: Oh, bedankt, wij hebben zo’n zin in deze vakantie, wij kunnen niet wachten voor de vele leuke dingen die we gaan doen in Albanië. En ja, het is waar. Daar komt bij dat Albanië het meest betaalbare land van Europa is als het gaat om diensten. Een privé tour of gids zult u geen vermogen kosten. Daarom worden bij ons vele uitjes en dagexcursies gekozen door onze klanten; een aanvulling op de reisroute die zeker driedubbel loont. 

Een rondreis vakantie in Albanie boeken

Een rondreis maken in Albanie? Yes, let’s go! Hieronder staan een aantal kant-en-klare rondreizen die u online kunt bekijken en boeken. Zoals u kunt zien beschrijven we het volledige programma en de excursies en accomodaties waar we gebruik van maken. Liever niet rondreizen maar wat meer relaxen aan de prachtige stranden van Albanië, bekijk dan op onze Strandvakantie pagina of er een mooie strandvakantie in Albanië naar wens bij staat. Liever een voorstel op maat of een bestaande pakketreis wat aanpassen aan uw wensen? Dat kan natuurlijk! Vul dan het formulier in op onze maatwerk vakantie naar Albanie of schrijf ons een bericht via de contact pagina. We hebben veel meer reizen beschikbaar dan wat er op de websites staan. Vraag het ons gerust. Wij doen onze uiterste best om dezelfde werkdag nog reactie te geven.