July-August
Dates
8 dagen
Duration
Groot (13-16)
Group size
Gemiddeld, Intensief
Difficulty Level

GEROEPEN TOT AVONTUUR

Tijdens deze tour ervaar je Albanië op een unieke manier door je bezig te houden met verschillende activiteiten, zoals wandelen, zwemmen, duiken, wandelen, stand-up peddelen, 4WD rijden. Je zult versteld staan ​​van het mooie Albanese natuur en plaatsen met adembenemende landschappen, ver weg van massatoerisme, genietend van de ongerepte natuur die maar weinig mensen al hebben ontdekt.

Je bezoekt enkele van de mooiste stranden van Albanië, zoals Drymades-strand, Jala-baai; Het dorp van Livadh, het geheime onderzeese schiereiland. Je zult ook wat cultuur kunnen combineren, zoals een bezoek aan Ali Pasha Castle en de stad Vlora en Tirana, de hoofdstad. Je weg kruist andere adembenemende locaties en natuurlijke schoonheden, zoals het uitzicht op de Albanese Rivièra vanaf de top van de Llogarapas.

Minimum aantal deelnemers is 10 personen.

Deze tour is ook los te boeken. Bij aankomst in Albanië sluit je je aan bij een internationale groep. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

   
START VAN DE TOUR Tirana
Bezienswaardigheden Tirana, Vlora, Drymades, Jala, Gjipe, Porto Palermo
Duur 8 DAGEN
Draag Comfortabele schoenen
INBEGREPEN
Professioneel Engels sprekende gids Maaltijden in het kamp: 7 x ontbijt en 6 lunches (lunchpakketten tijdens de dagen van activiteiten) x 7 diners.
Vervoer van de luchthaven (als groep) Vervoer in de mini-bus
Vrije tijd Persoonlijke verzoeken om routewijzigingen
Vervoer naar de luchthaven (als groep) Zeven overnachtingen in een tentenkamp.
Toegangskaartje voor Ali Pasha Castle Alle activiteiten beschreven in het programma + benodigde apparatuur om ze uit te voeren.
NIET INBEGREPEN
Persoonlijke uitgaven Alcoholische dranken en frisdranken (beschikbaar om te kopen)
Fooien voor de gids Reserveringskosten
Calamiteitenfonds Privévervoer
Koffie pauzes  

 

Deze multi-adventure tour is voor mensen die geïnteresseerd zijn om Albanië op een actieve manier te ervaren, naar plaatsen die maar weinigen hebben ontdekt. Je houdt van de sfeer en de energie van avonturen en geniet van de adrenaline. Wat we beloven, is verbazing over de landschappen tijdens deze reis, onvergetelijke herinneringen, gelach en gelach. Albanië is een opkomende reisbestemming die veel te bieden heeft, vooral als het gaat om natuurlijke schoonheid en culturele bezienswaardigheden.

Deze activiteiten zijn geschikt voor mensen met een gemiddelde fysieke voorbereiding.

Neem mee:

  • Pet
  • Zonnebrandcreme
  • Water 1.5 lt
  • Zwempak
  • Zonnebril
  • Strandschoenen en trekkingschoenen
1

Dag 1: TIRANA – DRYMADES BEACH

Aankomst op de internationale luchthaven Tiranan in Rinas en rit naar Drymade. Je ontmoet onze gidsen op het Drymades-strand. Na een korte introductie kunt u de rest van de middag en de avond genieten van het prachtige strand van Drymades. Accommodatie in ons tentenkamp in Drymades, 10 minuten lopen naar het strand.

2

Dag 2: BEZOEK HET EENZAME STRAND MET HET STAND-PADDLE MONSTER

Staand Paddle Monster is een 16ft-gigantisch-opblaasbaar bord dat tot 8 personen kan laten zweven, het enige wat je hoeft te doen is opstaan ​​en peddelen en veel plezier hebben! Perfect voor teambuilding of kom een groep vrienden en maak je klaar voor lachen en plezier! Peddel in de golven of verken onze prachtige kustlijn, grotten en ongerepte stranden. Of u nu een ervaren watermens of een beginner bent, dit garandeert geweldige tijden en blijvende herinneringen. Een korte introductie van ongeveer 15 minuten zal worden georganiseerd om vertrouwd te raken met het juiste gebruik van Stand Up Paddle en de benodigde uitrusting voor dit avontuur. Het is tijd voor ons ontdekkingsavontuur naar het Lonely strand welke zal beginnen als we de vesten aan hebben. Kort nadat we ons avontuur zijn begonnen, zullen er kleine stranden voor ons onthullen. We zullen versteld staan ​​van het adembenemende landschap van de onbenutte kustlijn. Wanneer we onze bestemming bereiken door stand-up te peddelen, zullen we de kans hebben om te genieten van de schoonheid van de natuur.

3

Dag 3: DUIKEN IN DRYMADES BEACH

Het Drymades-strand is perfect om te duiken. Er gaat niets te boven. Maak je geen zorgen als je dit nog nooit gedaan hebt. Duiken is veel gemakkelijker dan je denkt! Het is jouw kans om onbekende werelden te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en te genieten van een unieke passie. Wees klaar om te genieten van de nieuwe uitdaging en duik in een nieuwe wereld!

Om echt te genieten van je duikavontuur onder water, heb je een professional nodig die je volledig kunt vertrouwen. Een bekwame, goed opgeleide PSS-instructeur leert u alles wat u moet weten. Onder hun leiding leer je alle vereiste vaardigheden en word je helemaal vertrouwd met de uitrusting die je gebruikt tijdens je eerste onderwateravontuur.

Het Drymades-strand staat bekend om het heldere water en het uitstekende zicht, dat soms 50 meter kan worden. Tijdens de duik kun je het wrak van een gevechtsvliegtuig bezoeken, daterend uit de periode van de dictatuur. Je ziet verschillende zeeplanten en dieren zoals zeebaars, tandbaars, moray, kreeft, langoesten, zeeslak, vispassage en vele andere, afhankelijk van het seizoen. Je kunt mooie foto’s maken in het transparante water van Drymades.

4

Dag 4: CANYONING IN GJIPE CANYON + KLIMMEN + 4WD AVONTUURDAG

Ons dagelijkse avontuur begint met een rit van 20 minuten. Voordat we de kloof beginnen af ​​te dalen, zullen we uitgerust zijn met alle benodigde apparatuur en zullen we alle noodzakelijke instructies nemen om deze activiteit uit te voeren.

Je zou moeten overwegen dat het een activiteit is die een gemiddelde fysieke voorbereiding vereist, omdat we ongeveer 3 uur zullen lopen en we zullen 5 afdalingen doen met touw in hoogte variërend van 6 tot 15 meter. Nadat we alle kloven afdalen, kunnen we ontspannen en genieten van het maagdelijke strand van Gjipe. Maar voor degenen die willen blijven klimmen in een van de vele beschikbare routes.

Je zult klimmen in een van de meest spectaculaire gebieden ter wereld, Gjipe Beach, gelegen aan de monding van een grote kloof met enkele van de beste beklimmingen in Albanië. Routes variëren in moeilijkheidsgraad van 4 – 7b +, dus of u nu een beginnende klimmer bent of een ervaren veteraan, er zijn routes voor u. Gjipe verwijdert u echt van de wereld, zodat u kunt genieten van de natuur en de rust samen met groot avontuur. Je zult zeker een onvergetelijke klimervaring hebben.

Om ‘s middags terug te keren naar Drymades Beach, moeten we deel uitmaken van een buitengewone Off Road-route, vergezeld van het adembenemende kustlijnpanorama.

Benodigde apparatuur voor deze activiteiten:Helmklimmen; Harness Klimmen; Longe klimmen; Carabine klimmen.

5

Dag 5: KAYAK DAG

Een korte introductie zal worden gehouden met het oog op een duidelijker idee met betrekking tot kajakgebruik en veiligheidsuitrusting. Er zijn professionele kajaks met twee zitplaatsen, geschikt voor verkenning van de zee. Bovendien is elke kajak voorzien van een 50 l waterdicht vat om persoonlijke bezittingen te bewaren tijdens dit dagelijkse avontuur.

LAAT HET GEWELDIGE AVONTUUR BEGINNEN …

Op weg naar de vijgengrot zullen we ons verbazen over het adembenemende landschap van de onbenutte kustlijn. Volgend op onze zorgvuldig geplande route, zullen we een bezoek brengen aan het Dhermi-strand, de Piratengrot, de baai van Gjipe, ook wel de “Godentuin” genoemd, of het kan zeker worden genomineerd als een van de parels van de Albanese kust en de Vijgengrot.

6

Dag 6: 4WD ONTDEK DAG + CULTUURDAG

Routebeschrijving: Drymades-strand – Jala-baai – Livadh-dorp – Bezoek het geheime schiereiland Submarine – Bezoek het Ali Pasha-kasteel.

Voor jullie allemaal liefhebbers van Off-Road-avonturen, dit is de perfecte dag.

Ons 4WD-avontuur begint in de baai van Jala. We verkennen per 4×4 de onontgonnen route die door de bergen loopt, van de baai van Jala tot het dorp Livadh. Nadat we het dorp Livadh hebben bereikt, is onze volgende bestemming het geheime schiereiland Submarine. We verlaten onze 4WD-voertuigen en gaan de laatste meters af om dit zeer interessante stukje geschiedenis te ontdekken. Terug op de 4WD om de heuvel op te klimmen en terug te komen naar het asfalt, waar de moderne wegen je terugbrengen naar de volgende bestemming, Ali Pasha Kasteel.

Dit kasteel werd gebouwd ter ere van zijn nieuwe vrouw Vasiliki, aan wie hij het schonk. Het ligt op een zeer mooie locatie op het schiereiland van Porto Palermo (in de oudheid bekend als de baai van Panorama).

7

Dag 7: ONTSPAN EN GENIET VAN HET STRAND VAN DRYMADES

Na het ontbijt zullen we richting de stad van Vlora vertrekken. We rijden langs de bergachtige weg van de Albanese Rivièra en onderweg genieten we van het prachtige en fantastische landschap van de Ionische kustlijn. Tijdens de route, bezoeken we de Ali Pasha Fort in Porto Palermo Bay en vervolgen onze route naar Vlora via de Llogara Pass (3500 meter boven de zeespiegel). We zullen stoppen bij het Logara Park voor een drankje en lunch en zullen Vlora aan het eind van de namiddag bereiken. Avondmaaltijd en overnachting.

8

Dag 8: VERTREKDAG- VLORA - TIRANA - TIRANA INTERNATIONAAL LUCHTHAVEN

Na het ontbijt rijden we naar de hoofdstad van Albanië, Tirana. Afhankelijk van je vluchtschema heb je misschien tijd om één of twee POI’s te bezoeken, zoals de Moskee van Ethem Bey, de Clock Tower, het Nationaal Museum, National Art Gallery, Skanderbeg Square, Bunk Art 1 museum, The House of Leaves e.t.c.

Laat het ons weten als je je verblijf in Tirana wilt verlengen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Strand in Zuid-Albanië
Speciale duik in Albanië
Strand in Zuid-Albanië
Duiken in Zuid-Albanië
Leeg strand Albanië
Watergrot in Albanië
Ali-Pasha kasteel in Albanië
4WD-Tour in Albanië
Kajakken in Albanië
Kabel klimmen Albanië
Klimmen in Albanië
SCUBA-DUIK ALBANIË
GJIPE STRAND
Gedetailleerde tour map 'Avontuur 2020'
Drinkavond Drymades
De tuin in de avond, Drymades
Tuin in kamp Drymades
In de tent
Bar in kamp Drymades
De kantine in kamp Drymades
Kamp Drymades overdag
De douches in kamp Drymades
Kampavond in Drymades dichtbij strand

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating