4 dagen
Duration

Deze inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul hieronder het wachtwoord in om het te bekijken:

1

Dag 1: Korca via Lin Village

Na aankomst op Tirana Airport reizen we naar Lin Village. Onderweg stoppen we voor een koffiepauze in het kasteel van Elbasan. Zie veel Ottomaanse oude huizen, de Turkse baden van Sinan Pasha en wandel in bekabelde straten in het kasteel. Geniet van de vrije tijd in het pittoreske dorp Lin, dwalend rond de straten in de schaduw van wijnstokken en oude huizen gemaakt van steen en bakstenen. Transfer naar Korca. Neem plaats in uw hotel in het oude stadscentrum. Ga lunchen in een traditioneel, lokaal restaurant voordat je ‘s middags vertrekt voor een rondleiding door de ‘City of Serenades’. Geniet van een gratis avond verkennen “Le Petit Paris”.
2

Dag 2-Ohrid via Drilon National Park

Breng een verfrissende ochtend door met het verkennen van de dromerige scènes van het nabijgelegen Drilon National Park. De paden, wilgen, bruggen, zwanen, duiven en eenden zorgen voor een magisch bezoek.

We rijden nu richting het middeleeuwse klooster van Sint Naum, waar we genieten van een traditionele Macedonische lunch. Zie de bewoner pauwen die rondlopen op het terrein en het klooster binnengaan om de ingewikkelde fresco’s te bekijken.

Met een boottocht bereiken we de belangrijkste haven in Ohrid. Vrije tijd tijdens de avond om te genieten van dit prachtige stadje aan het meer.

3

Dag 3: Sightseeingtour door Ohrid

Geniet van alles wat de charmante stad Ohrid te bieden heeft tijdens een rondleiding. Ga Samuil’s Fort binnen en loop langs de historische 4e-eeuwse muren. Bekijk het oude theater van Ohrid, gebouwd in de Hellenistische stijl en loop naar de klif-top kerk van Sint-Jan in Kaneo voor een panoramisch uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Ga langs de kerk van Saint Sophia en betreed de Nationale Workshop voor een handgemaakte demonstratie van papier maken. Geniet van vrije tijd om te winkelen (bezoek winkels met de originele Ohrid-parels) en voor de lunch. We vertrekken in de late namiddag naar Tirana.
4

Dag 4: Terug

Dardha, een traditioneel dorp in de omgeving van Korça.
Traditionele gerecht 'Byrek me saç'
Orthodoxe kathedraal, Korça
Korça, helikopterview

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating