Reizen op maat in Albanië van Travelling Albania

Travelling Albania ontwerpt graag een persoonlijke reis op maat in Albanië voor u, passend bij uw reiswensen. Elke reis wordt in samenspraak met u op maat samengesteld. Hiervoor kunt u desgewenst een afspraak maken voor een online sessie. Ontvangt u graag reisadvies aan huis? Dat kan bij ons ook. Als moderne ontdekkingsreizigers kunt u bij Travelling Albania terecht voor unieke reizen in Albanië en de Balkan. U bepaalt de invulling van uw reis. Wij adviseren en ontzorgen u met een reisprogramma vol exclusieve avonturen zoals raften in wilde rivieren, off-road in bergen en lagunes, paraglijden, hiken in spectaculaire kloven, maar ook quality time om te ontspannen en andere bijzondere belevenissen. U geeft aan op welke wijze u wilt reizen, wat de sfeer is die u zoekt om te overnachten en welke voorkeuren u heeft voor de dagindeling. Dat zijn de basis ingrediënten voor elke persoonlijke reis die wij verrijken met onze gespecialiseerde kennis tot een volledig uitgewerkte reis. De kwaliteit en de service zijn daarbij altijd van het hoogste, door u gewenste niveau.

Albanië vakantie samenstellen met onze reissuggesties

Op onze website vindt u vele reissuggesties met uiteenlopende mogelijkheden. U kunt u laten inspireren door een specifiek thema of u kunt gericht een bepaalde bestemming bekijken. Travelling Albania richt zich op exclusieve reiservaringen en heeft een specifieke duurzame focus. Bij ons kunt u ook terecht voor een originele city trip of heerlijke beach break. Cultuuradepten of geschiedenisliefhebbers kunnen hun kennis verdiepen met een culturele/geschiedenis reis. Wij zoeken graag een expert op het gebied van het betreffende thema.

Uiteindelijk zijn geen twee reizen hetzelfde, want iedereen is uniek. U beleeft daarom altijd samen met uw gezelschap een pure reis met ervaringen en herinneringen die uw leven verrijken.

Exclusieve maatwerk reis door Albanië, samengesteld door dé specialist

Travelling Albania is een reisbureau wat gespecialiseerd is in vakanties in Albanië. We bieden prachtige rondreizen en strandvakanties in Albanië aan. Maar als u specifieke wensen heeft, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Misschien heeft u bij de rondreizen een aantal onderdelen gezien die u aanspreken. En wellicht heeft u een strand gezien waar u heel graag tot rust zou willen komen. En wat dacht u van de excursies die wij aanbieden. Wanneer u ons kunt aangeven wat de wensen zijn dan gaan wij voor u aan de slag. Na het invullen van onderstaande formulier ontvangt u van ons een voorstel voor een maatwerk reis door Albanië. Op basis daarvan kunt u verder met ons in gesprek om het verder bij te schaven tot uw perfecte reis is samengesteld. Zodat u kunt genieten van de welverdiende vakantie in dit prachtige zonovergoten land.

Vul het formulier in en laat ons een Albanië vakantie samenstellen

Door het vullen van het formulier, geeft u ons een eerste idee van uw reiswensen. Vul het formulier zo volledig mogelijk, zodat wij u een passend reisvoorstel kunnen aanbieden. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

 

Ontvang een Reisvoorstel op Maat

Laat dit veld blanco
Kies één of meerdere opties.
Schrijf de datum op. Voorbeeld: 15 juli 2021
Geef het totaal aantal volwassenen inclusief jezelf.
Geef het totaal aantal kinderen die meereizen.
Meerdere antwoorden mogelijk
Choose all that apply
Beschrijf hoe je graag reist, (wil je veel rust; veel nieuwe plekken; veel strand of juist veel wandelingen; wil je bepaalde excursies? Hoe beter je beschrijving des te beter zal onze voorstel op je wensen aansluiten.
Schrijf ze achter elkaar aan, gescheiden door puntkomma. voorbeeld: 46; 43; 17; 15

 

U kunt ook een afspraak met een landspecialist maken om uw reiswensen nog verder te verfijnen. Dat kan telefonisch maar ook via een zoom-sessie. Een onvergetelijke (maatwerk) reis ontstaat door goed naar uw wensen te luisteren.

Click hier voor uw afspraak.