Reizen op maat van Travelling Albania

Travelling Albania ontwerpt graag een persoonlijke reis voor u, passend bij uw reiswensen. Elke reis wordt in samenspraak met u op maat samengesteld. Hiervoor kunt u desgewenst een afspraak maken voor een online-sessie. Ontvangt u graag reisadvies aan huis? Dat kan bij ons ook. Als moderne ontdekkingsreizigers kunt u bij Travelling Albania terecht voor unieke reizen in Albanië en de Balkan. U bepaalt de invulling van uw reis. Wij adviseren en ontzorgen u met een reisprogramma vol exclusieve avonturen zoals raften in wilde rivieren, off-road in bergen en lagunes, paraglijden, hiken in spectaculaire kloven, maar ook quality time om te ontspannen en andere bijzondere belevenissen. U geeft aan op welke wijze u wilt reizen, wat de sfeer is die u zoekt om te overnachten en welke voorkeuren u heeft voor de dagindeling. Dat zijn de basisingrediënten voor elke persoonlijke reis die wij verrijken met onze gespecialiseerde kennis tot een volledig uitgewerkte reis. De kwaliteit en de service zijn daarbij altijd van het hoogste, door u gewenste niveau.

Reissuggesties

Op onze website vindt u vele reissuggesties met uiteenlopende mogelijkheden. U kunt u laten inspireren door een specifiek thema of gericht een bepaalde bestemming te bekijken. Travelling Albania richt zich op exclusieve reiservaringen en heeft een specifieke duurzame focus. Bij ons kunt u ook terecht voor een originele city trip of heerlijke beach break. Cultuuradepten of geschiedenisliefhebbers kunnen hun kennis verdiepen met een culturele/geschiedenis reis. Wij zoeken graag een expert op het gebied van het betreffende thema.

Uiteindelijk zijn geen twee reizen hetzelfde, want iedereen is uniek. U beleeft daarom altijd samen met uw gezelschap een pure reis met ervaringen en herinneringen die uw leven verrijken.

Formulier Invullen

Door het vullen van het formulier, geeft u ons een eerste idee van uw reiswensen. Vul het formulier zo volledig mogelijk, zodat wij u een passend aanbod kunnen doen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

 

Ontvang een Reisvoorstel op Maat

Laat dit veld blanco
Kies één of meerdere opties.
Schrijf de datum op. Voorbeeld: 15 juli 2021
Geef het totaal aantal volwassenen inclusief jezelf.
Geef het totaal aantal kinderen die meereizen.
Meerdere antwoorden mogelijk
Choose all that apply
Beschrijf hoe je graag reist, (wil je veel rust; veel nieuwe plekken; veel strand of juist veel wandelingen; wil je bepaalde excursies? Hoe beter je beschrijving des te beter zal onze voorstel op je wensen aansluiten.
Schrijf ze achter elkaar aan, gescheiden door puntkomma. voorbeeld: 46; 43; 17; 15