Het Mosselhuis

Ooit gehoord van de Queen of Butrinti Lake? Deze naam werd niet gegeven aan een zeemeermin, noch aan een fee of zelfs aan de beroemde Dea van Butrint, maar aan een heerlijk en gezond weekdier, vol met voedingswaarden, die de trots van de regio is geworden.
TravellingAlbania.com wil dat iedereen die Albanië bezoekt deze ervaring niet mag missen, maar de kans heeft om kennis te maken met de Koningin van de mosselen, een glimp op te vangen en de charme ervan te proeven, vooral door de heerlijke gerechten te proeven die zorgvuldig zijn bereid in het mosselhuis restaurant. Ondergedompeld in de natuur, omringd door olijf- en citroenbomen, met een rustgevend uitzicht op het meer van Butrint, is dit restaurant een heerlijke plek om van de dag te genieten.
Het mosselhuis biedt ook boottochten aan, zodat mensen die geïnteresseerd zijn in de levenscyclus van de mossel, de mosselkwekerijen in de buurt kunnen bezoeken. Als u de nacht op deze prachtige plek wilt doorbrengen, kunnen nieuw gebouwde chalets uw verblijf worden. Vissers kunnen vrij vissen en kampeerders kunnen ontspannen in een overvloedige en vredige omgeving. Al met al een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Deze mooie plek en vele andere zoals deze kunnen ook worden bezocht als onderdeel van een culinaire tour die voor u is voorbereid door TravellingAlbania.com. Bekijk onze culinaire tours voor meer smaakvolle inspiratie.

Comments

Geef een reactie